Caza gaat DUBBELDIK 

Goud voor Oh Na Na - 14 februari 2017
2018 was een geslaagd jaar voor Caza en 2019 begint lekker. Lees het hele interview met Caza tijdens het wachten op je soulfood bij je lokale soulfood providers in Nederland. Bijvoorbeeld Warung Wini Den Haag, Kiem Foei in Rotterdam of Spang Yu Bere in Amsterdam maar ook Kam-Yin in Amsterdam of Soulfood in Utrecht. Vindt Dreamzworld magazine overal in NL waar je jouw favoriete soulfood kan scoren. 

Op 28 december is de release van Caza ft Bizzey een feit. 'Positie' is over niet al te lang meer beschikbaar op alle platformen. De video is te vinden via YouTube. Hou alle social media kanalen in de gaten maar vooral instagram

Goud voor 'Slide' Caza & Famke Louise - 25 november 2018

 

Caza zijn zomer kon niet beter. Een zomertour door Nederland en Zuid-Europa waarin hij vlieguren maakte op verschillende podia en festivals. Vandaag was Latin Village aan de beurt. Was jij erbij?  Caza liet ons gedurende de zomer dan ook niet met lege handen achter. Je kon onder andere blijven genieten van Woozy ft Ronnie Flex en Timer ft SXTEEN. Kijk hierboven de video's en je weet zelf je kunt niet anders dan blijven streamen!!! Slide ft Famke Louise, Positie ft Bizzey. Jullie gaven Caza een gezamenlijke stream count op Spotify, YouTube, Deezer en AppleMusic van +70M streams. Caza ontwikkelde zich niet alleen als performer, executive producer maar ook als songwriter in razend tempo tot een onmisbare schakel in het muziek landschap in Nederland en daarbuiten. Want wie kent o.a. Slangen, Dichter Bij Je, Hou Me Vast, Alleen Wij, Volmaakt, Ben Je Down, Bewijzen en Catch My Drip niet?